keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Purkkipyramidi


sitä sai mitä tilasi: possun ruuansulatusentsyynmejä tuleviksi viikoiksi. Auttais varmaan suakin, lohkoi äiskä, kun palasi labra-ja apteekkireissultaan. Loppuviikon viimoihin ei tarvitse lähteä. Tuskin edes kauppaan velkaa tekemään. Pakastimesta löytyy viikon muonat.

Luntakin oli tullut yöllä, mutta plusasteita kun oli, valkea suli vedeksi. Äiskä kaipasi "hiihtimiä", senverran liukasta jalkakäytävien päällys oli. Koskaan ei ikinä kaikki ei ole hyvin: tänään reissun kruunasi rikkinäinen hissi. Harvinaistahan tuo ei ole: häkkyrä sammahtelee monta kertaa vuodessa. Niin, että "Kone", mikä siellä oikein mättää. Kysyn vaan? Pelottaa et äiskä jää hissiin jumiin ja mä ilman huoltajaa. Onneksi huolto päivystää vuorokauden ympäri.
Tänään taas lepäillään. Ilman minkäänlaisia ääniä. Tsau kamut!

1 kommentti:

  1. Hyvä että on entsyymit kotona nyt ja hissikin vei / toi kotiin ylös asti...teille onkin luvassa kovaa myrskyä taas, kyllä täälläkin viima käy ja pakkasta on jotain - 13... tähän sitten taas totutellaan, talven tuloon, ainahan se on yksi syysmyrsky oltava ennen talven tuloa, mutta että etelässä se on outoa...

    VastaaPoista