tiistai 20. marraskuuta 2012

No ohoh


äiskä lähti aamupalansa ja lukutuokion jälkeen liikenteeseen. (iltapäivällä) Palattuaan kassiin oli kertynyt kaikenlaista pientä: silmänkostuttajasuihketta, astmapiippuja, mielialalääkkeitä, tarroja, aikamiespojalle synttäriylläri, Lidilin tarjousruokia ym. Tai siinä ne tärkeimmät taisivat olla. (mulle ei mitään, nurtsikin on kuulemma kuolettavan homeisessa kunnossa: ei siis ees makupalaruohoo, puhumattakaan kissanmintusta.) Öykkäröin kostoksi. Revin tuolin pehmusteen nyörit ohuemmiksi suikaleiksi. Äiskä taas kiskoi makkarin kirppariverhot alas. Oikein repi. Moni pieni ripustuskoukku suoristui rytäkässä. Verhot rullattiin pois toimitettaviksi. Saa nähdä minne?

Iltaa istuimme telkkarin äärellä. Viikonlopuksi tehty makaronilaatikko upposi äiskään, tosin kakoen. Mä en moiseen hötöruokaan koske. Sainkin lohta liivatteessa. Söin sen ruokapaikallani. Äiskä nautti ateriansa sohvalla, jalat taivasta kohti heiluen.

Huomenna on pakko mennä Kelaan. (siis äiskän) Se ei ole saanut uutta Kela-korttia ja ruuansulatuspillerit uhkaavat loppua. Äiskä näkee jo painajaisia asiasta. Joten. Asian. Siis tämän asian täytyy olla jätte vakava hälle!
Kuvassa ihailen toosi lämpimiä ja tarpeellisia tossuja vähän kateellisena. Taidan toivoa joululahjaksi ikiomia tossuja. Tsau kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti