keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Johdon päässä on kuulokkeet


ja kuulokkeet jostain syystä liimautuneet äiskän korville. Mullekin toosasta on ollut tavallista enemmän iloa: vähältä piti etten ponkaissut siellä lentelevien saaliiden kimppuun, ei siksi, että nälissäni olisin ollut, vaan tylsyyttäni tappaakseni. Äiskä ei oo leikkinyt mun kaa. Lattialla lojuu elottomia joululahjaksi saamiani ötököitä. Joulupukki, kuulemma, löysi ison pussillisen sellaisia kirpputorilta ja taisi tuoda ne kaikki minulle. (varmaan jonkun kissa- vainaan lelukokoelma oli myynnissä)
Muuten eilen oli elämääkin kaksiossa. Syötiin aatoksi varatut ruuat, leikittiin ja yritettiin pysyä hereillä iltaan.
Kamut kuinka teillä "juule" meni?

3 kommenttia:

  1. Syödessä aika pitkälti. Tapaniniltana piti jo vähän ulkoilla. Nyt tännekin tulee lisää lunta ja sitähän on aina mukava siirrellä. :-)

    VastaaPoista
  2. Meillä aatto Isomastontiellä ja joulupäivä ihan kahestaan ja tapaninpäivänä isomummu haettiin syömään ja tänään jo töissä, joulu meni taas liian pian. Tammikuussa sitten on joulusiivojen aika.

    VastaaPoista
  3. Viivi kiittää vastauksista. Täällä tuli koko yön ja päivän silkkaa vettä. Äiskä ei uskalla lähteä ulos, kun jäi piikit kenkiin laittamatta. Samaa sohjoa näyttäisi olevan luvassa.

    VastaaPoista