torstai 27. helmikuuta 2014

Pyykkipäivää viettänyt äiskä

näki tähtiä, kun huomasi Banzon pissineen juuri vaihdetuille lakanoille vuoteeseensa. On on meillä molemmilla omat laatikot putipuhtaina veskissä, enkä mä; en koskaan mene asioimaan äiskäni sänkyyn. Herroilla näyttää olevan ikioma tyylinsä ja sen seurauksena emme pääse enää makkariin. Et risoo. Risoo vietävästi. Niin vietävästi et annoin Banzolle kyytiä iltasella. Tavallisempaa on kuitenkin olla itse kyytiläisenä. Pakko tunnustaa. Rehellisyyden nimissä.

Mä romahdan!

12 kommenttia:

  1. No jopas teillä oli erikoinen herra-Banzo vieraana.. ei ihme jos romahat..no nyt on jo tainnut helepottaa?

    VastaaPoista
  2. Me äiskän kanssa päätettiin opettaa "mihin tahansa pissivä Banzo" siistiksi kissaksi, joten yhdessä ollaan toistaiseksi.

    VastaaPoista
  3. Mie romahtaisin, mutta taitaa olla niin Viivi kaikkien parhaaksi, lopussa kiitos seisoo, kun pysyt tukena ja olet vahva itsekin..

    VastaaPoista
  4. Mie romahin ku Banzo pissi mun nukkumahuovan. Onneksi alakerrassa on uusi tehokas pesukone ja aikoja riittävästi meidän tarpeisiin, lohdutti äiskä.

    VastaaPoista
  5. Tarkoittaa siis että sekä Viivi että äikä on merkattu, eli Banzo tykkää teistä, kun haluaa omistaa, asutte nyt sitten Banzon reviirillä,..eihän se nyt sillai mee ??

    VastaaPoista
  6. ja eilen; kun äiskä oli kaupungilla Banzo pissi äiskän paikalle - ja äiskä - makasi illan television ääressä ihmetellen missä nyt haisee, noustuaan viimein huomasi että ikiomat vaattethan ne haisee - eihän se kuule elämä voi näin mennä - tänään on sitten katseltu sopivaa eläinlääkäriä kollin kastraation suorittajaksi. Kaikki romahtivat!

    VastaaPoista
  7. Parasta kait tehdä, niin, pieni pipi vain Banzolle, ettei pian äiskä sano; Nyt se on auki ja nyt se on kiinni.. (anteeksi Viivi huono huumorini)

    VastaaPoista
  8. Pienen pipin tekeminen maksaa 100 euroa, mutta tuo kuulemma helpotusta Banzon elämään, tiesi äiskä. Mäkin katsoin noita auki ja kiinni juttuja muutaman kerran. heh.heh..

    VastaaPoista
  9. niin... kallistahan se on, Manu ja Miina Isomastontiellä ravaavat alvariinsa apuja hakemassa. Miinalla oli kohdunpoisto tässä joku aika sitten ja tällä viikolla on Manulla joku rokotus... Ninni jo on alkanut epäillä, että kissat ovat tärkeempiä kuin hän :) No, Viivi sinäkin tiedät mitä on kamppailla suosiosta Nannan kanssa.
    Minäkin jouduin seuraamaan kolme lähetystä osittain, että tiedän mistä lapset varsinkin nykyisin puhuvat... voi, voi, onneksi eivät varmaan ymmärrä juttuja..meillä aikuisilla on jo mielikuvitus mennyt "pilalle"

    VastaaPoista
  10. Joo, ihan kauheeta, mä joudun tänään paastoamaan, koska Banzon täytyy olla 8 hoota ravinnotta. Miks mä, naukasin! Ettei Banzolle tuu paha mieli, mourusi äiskä. Ne lähtee Jannen kanssa viemään kohta Banzoo lääkäriin, Tahdon messiin, sanoin. No, kulta muru ei käy, vastasi äiskä. Miten ne aikuiset ovat pilaantuneet, liha härskii vai? <3
    ;-)

    VastaaPoista
  11. no just niin, sinäpä Viivi sen keksit..

    VastaaPoista
  12. Panchon nimi muuttui leikkausta ennen ja koko Pancho toimenpiteen jälkeen. Kun poika palasi pelkäsin sitä: harittavaa katsetta, huojuvaa käyntiä, makaroni kinttuja ja haju: sanoinkuvaamaton lemu on leijunut kaksiossa tähän päivään saakka. Mä olen asustellut kylppärin kaapin alla. Poika patterilla. Viimein, aamulla, otimme yhteen. Sen jälkeen syntyi sopu. Pancho on taas itsensä, vaikka syntymäajaksi kirjattiin kevät 2007. (oikeasti se on 2006)

    VastaaPoista