keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Taivaalta lankesi



pihalle ylikypsää räntää. Äiskä tähyili ilmaa. Pudotti ylleen kotikoltun. Harjasi likaiset hiukset ja hampaat. Keitti kaffeen. Aukoi tablodin ja istui piiitkään kera aamupalan. Mä huutelin moneen otteeseen palveluita. Sain murhaavia katseita osakseni. Pari uhkausta ja lopulta paikan äiskän jalkojen juureen. Lueskeltiin siinä roskiskatokseen kierrätettyjä lehtiä ja siunailtiin rännänpläjäyksiä ikkunaan. Myöhemmin äiskä teki päivän askareen: irrotti joulutähtien teippijäämät kynsilakanpoistoaineella ja joutui pesemään sisäikkunat homman päätteeksi.
Peffat on puutunut istumisesta. Karva pöllyää ja silmät punottaa. Joku kaivaa nenäänsä ja se en ole minä. Siis varsin kotoisaa. Jospa huomenna pääsisi asioille. Kovin lupaavalta ei näytä, sanoi äiskä, kun muisteli taannoista loskassa rähmimistään. (nyt sitä on ja paljon)
Miten on kamut ilmoja pidellyt?

3 kommenttia:

  1. Loskainen räntäinen olotila nyt, plus 1 ja kävelylenkki takanan sauvat tukena ja Burana 600 ja puoliska suuhun ja nyt sitten sohvalle löhöään.
    Aika normaalia nyt eläkepäivinä nämä ohjelamt täällä,kun tytötkin ovat tarhassa... influenssaa odotellessa, hirvittää jo valmiiksi,kun ja jos sairastuvat, pienten sairastaminen on niin kurjaa..

    VastaaPoista
  2. Hui, hui kannattaako tuota infulenssaa oikein odottaa?

    VastaaPoista
  3. No, ei kannata, silmätulehdus jo iski Emmille ja niin sitten tytöt tuli pikahälytyksellä mummolaan eilen..
    ei odotella, otetaan päivä kerrallaan, terveisin yskivä mummu

    VastaaPoista