tiistai 22. tammikuuta 2013

Autoin äiskää



vaihtamaan lakanat. Ai miksikö? No, koska minä niitä kuulemma karvotan ja muutenkin sotken: aiheutan äiskälle runsasta hikoilua, aivastelua, yskimistä ja ties mitä lakanoita sotkevaa oireilua. Ok, ok, lakanat vietiin pesutupaan ja Esterit tuottivat tuota pikaa melkein kuivat tilalle. Karvatkin piti imuroida. Siis piti, mutta eihän sitä nyt kaikkea samana päivänä. Huomenna ehkä. Ehkä ylihuomenna. Tai ensi viikolla. Muuten on eletty sovussa: äsken kyllä ärhentelin likaisista tablodeista. Äiskä nyökkäili ja jatkoi hedelmäsalaatin jauhamista. En viitsinyt toistaa valitusta. Käänsin vasemmalle ja pomppasin sänkyyn päikkäreille. IHANAT IHANAT lakanat kuorrutin illaksi äiskää silmällä pitäen.
Kamut: meillä oli konepaussi. Taas on uusi selain koekäytössä ja tuntuu toimivan paremmin kuin edelliset.

6 kommenttia:

  1. Mukava, että taas toimii ja vieläpä paremmin.. on ihana mennä illalla puhtaitten lakanoitten väliin, minäkin tein saman eilen.. mitä nyt muutama karva teillä, mitähän meillä, leivänmuruja varmaan jossain vaiheessa, kun nautin aamusella kahvia sängyssä lisukkeineen kun ei ole kiire minnekään..

    VastaaPoista
  2. Jokainen selain muistuttaa ongelmista ja lähettää viestejä maksullisista parannuskeinoista. Hyi, niitä, sanon minä. Olen pyhittänyt tuon makkarin ja sängyn vain nukkumiselle. Muruja ei tule, mutta karvoja riittää. Pelkään että Viivillä on joku tukos, kun oksentelee nyt melkein joka päivä.

    VastaaPoista
  3. Voi hyvänen aika... minkä ikäinen Viivi onkaan ?

    VastaaPoista
  4. Viivi täyttää kesällä 13v, onhan se jo vanhus, melkein 90v ihmisen mittarilla. Nyt ei ole oksennellut. Ehkä sillä oli rotavirus, kun paastosikin yli vuorokauden.

    VastaaPoista
  5. no onhan Viivilläkin jo ikää, mutta kissathan voi elää lähes 20v olen kuullut..Viirukset lentelee nyt vähän joka puolella, onneksi ei täällä just nyt, täällä kolme tyttöä nukkuu nyt rauhallisesti, Ninnillä tulee jossain vaiheessa itkukohtaus, äskein oli jo pieni sellainen, ilmeisesti mahaportti aiheuttaa huonoa oloa...Nelli nukahti viimeisenä pappan sänkyyn ja nyt kaikki ovat pikkuhuoneessa patjamajoituksella lattian tasossa ja ennenkuin aamu koittaa heitä on meidän vieressä ehkä kaikki kolme, nyt pitäisi jo malttaa nukkua itsekin.. Oltiin pulkkamäessä päivällä vähän aikaa, mutta kun minun olisi pitänyt vetää ylöskin niin eihän siellä kauan viihdytty, kun joutui itse kiipeämään..pääsinpä minäkin pulkan kyytiin.Suvilla ja Ollilla on huomenna hääpäivä 6 v! Viettävät ansaittua vapaailtaa kotosalla, kävivät elokuvissa ja syömässä hääpäivän kunniaksi tänään.

    VastaaPoista
  6. Menikö hyvin myös seuraava päivä?
    Minulla on ikävä Nannaa!

    VastaaPoista